Lukk søk

Samarbeidspartnere "Industriell bærekraft"

Tusen takk til alle samarbeidspartnere som bidrar til gjennomføringen av Avfall Norges årskonferanse "Industriell bærekraft" i Stavanger, juni i 2018.
Av: Kine Martinussen | Publisert: 6. desember 2017

Hovedsamarbeidspartner

I 15 år har Syklus vært en aktiv samarbeidspartner for Avfallskonferansen, nå Avfall Norges årskonferanse. Det er dermed en glede å annonsere at Syklus for sekstende gang er med som Hovedsamarbeidspartner og vil sammen med Avfall Norge, bidra til gjøre "Industriell bærekraft" til den beste konferansen hittils.

Syklus Glass AS er Norges eldste materialselskap og sørger for at 100 prosent av glassemballasjen som blir samlet inn blir materialgjenvunnet til nye produkter. Mye blir til ny glassemballasje og resten blir til Glasopor Skumglass.

Les mer om Syklus her.

 

Du finner Syklus på stand: 59, 60, 61 og 62 i Stavanger EXPO 5. og 6. juni!

Vi takker IVAR,  Sandnes kommune og Stavanger kommune for tett samarbeid rundt lokal kunnskap til faginnlegg og sosiale arrangement, og spesielt for deres innsats for de flotte fagturene.

De lokale samarbeidpartnerne har det fulle ansvaret med å arrangere lokale fagturer til opplevelse og inspirasjon for deltakerne.

I 2018 har fagturene fått en dedikert plass på torsdag den 7. juni. Det lønner seg å melde seg på tidlig, da det er begrensede plasser.

Se hele konferanseprogrammet inkludert fagturene her

Ønsker du også å bli samarbeidspartner for 2018?

Kontakt silje@avfallnorge.no for informasjon

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Kommunikasjonsrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Medlemskontakt, Avfall Norges årskonferanse og REdu
Telefon: 47179706