Lukk søk

Ledige stillinger i bransjen

Her finner du ledige stillinger i avfalls- og gjenvinningsbransjen. Er ditt foretak på jakt etter nye ansatte? Send oss stillingsannonsen til post@avfallnorge.no.

Lindum AS

Ingeniør - Bygg og anlegg søkes til våre deponi!

Arbeidssted: Son | Søknadsfrist: 10. juni

Forretningsområdet deponi og forurenset grunn søker bygg- og anleggsingeniør som skal i hovedsak følge opp drift av Lindum sine deponier på Østlandet

Geminor

Er du Geminors nye Account Manager?

Arbeidssted: Karmøy | Søknadsfrist: 8. juni

Ønsker du en kommersiell nøkkelrolle i en ledende virksomhet med fokus på bærekraftige løsninger innen avfall og gjenvinning?

Renovasjonsetaten

HMS-koordinator

Arbeidssted: Haraldrudveien 20, 0581 Oslo | Søknadsfrist: 29. mai

Renovasjonsetaten (REN) har ledig stilling som HMS-koordinator. Stillingen tilknyttet Personal og organisasjonsavdeling, seksjon for HMS og rapporterer til HMS leder.

Sarpsborg kommune

Driftsoperatør - Gatedalen miljøanlegg

Arbeidssted: Sarpsborg | Søknadsfrist: 31. mai

Har du lyst til å gjøre en av kommunens viktigste jobber? Som driftsoperatør ved Gatedalen miljøanlegg vil du få mulighet til å bidra til at publikum har et tilbud om å få levert avfall ...

Miljødirektoratet

Er du vår nye rådgiver/seniorrådgiver innen avfall?

Arbeidssted: Grensesvingen 7, 0663 Oslo | Søknadsfrist: 29. mai

Vi søker etter en dyktig rådgiver/seniorrådgiver som vil bidra til at vi når nye ambisiøse EU-mål på avfallsområdet, øker utnyttelsen av ressursene i avfall og har en klima- og miljøvennlig avfallsbehandling ...

Renovasjonsetaten

Ledig stilling som kundeveileder minigjenbruk

Arbeidssted: Oslo | Søknadsfrist: 25. mai

Er du god på kundeservice, opptatt av kildesortering og ønsker å gjøre en forskjell for Oslo by? Da er kanskje en jobb i Renovasjonsetaten noe for deg.

NOAH AS

Laboratorieingeniør/laborant

Arbeidssted: Langøya utenfor Holmestrand | Søknadsfrist: 2. juni

​NOAH har behov for å styrke laboratoriets kompetanse med en person som skal ha hovedansvar for dokumentasjon og kvalitetskontroll.